Tuesday, September 20, 2011

Tramtatadá!!!

Takže bohužel jsem musela odstoupit od losování mým psem a použila normální random...

A ten vybral VÍTĚZKU!
A vyhrála to Martina, která píše svůj slibně se odvíjející blog. Ještě jednou jí blahopřeji a dárek k ní poputuje.
A nebojte se, čekejte další souteže!
Jen bych chtěla ještě napsat, že spousta z vás sice uvedla svůj email a připojila se ke mně na twitteru, ale opomenula zásadní věc: nenásledovala mne...I když...No, stejně jsem vás zapojila všechny a stejně vyhrála první, takže je to už jedno.
Vaše Johanka-k
Your Johanka-k

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kdyz si otevres bloggera (jako bys chtela napriklad psat clanek), tak nahore v nabidce mas: prispevky, komentare, nastaveni, DESIGN, monetizace, statistiky. Kliknes na design, ukaze se ti tam navigacni lista. První obdelník by měl být záhlaví a v něm máš v pravém dolním rohu upravit, tak na to klikni a otevře se ti nabídka konfigurovat hlavičku. Uplne dole mas umisteni a tri vybery, ty si vyber to prostredni a melo by to byt hotovo. Snad to pochopis, snazila sem se to napsat co nejvic srozumitelne :-D

    ReplyDelete
  3. JOHANKA! :D pozri si email a tento článok :) neodpisovala si, tak som to nechala tak :/ ale článok o tebe som napísala :) http://sometimesitsoktobeblogger.blogspot.com/2011/09/podporme-zacinajucich-blogerov-johanka.html

    ReplyDelete
  4. Terunda: No...Napsala jsi to pochopitelně, ale já kliknu na to rozvržení, tam se objeví Johanka-k(header) a tam dám na prostřední-úplně dole- a to je: Místo nadpisu a popisu... A pořád nic. Jsem asi úplně mimo...Ale děkuji za obětavost.)!!!

    simona:Anio nevíš jakou jsi mi udělala radost.)!

    ReplyDelete
  5. A nezapomela jsi dat ulozit? Jiny zpusob, jak se toho napisu zbavit neznam :/.. No nemas zac, akorat skoda, ze ti to nepomohlo.

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts