Thursday, March 9, 2017

LEOPARD


Předem vám chci strašně moc poděkovat za krásné zprávy k mému poslednímu článku. Nepsali jste do komentářů (což chápu :D), ale do emailu, nebo i na FB a prostě...jak bych to řekla, jsem ráda. Ráda, že to někomu něco dalo a předalo a taky, že jsem měla možnost zjistit, že je nás s takovým problémem více a můžeme si poradit navzájem. Díky.
K outfitu - tenhle leopardí kabát jsem si koupila naprosto nadšená v sekáči a plánuju s ním tisíc a milion různých kombina. Sama bych nevěřila, jak je takhle výrazný kabát univerzální, ale je, pokud váš šatník obsahuje dostatek neutrálních barev, a nebo se nebojíte experimentovat se vzory. 
I have bought this leopard coat enthusiastically in the thrift shop and I already have billion ideas how to wear it. Surprisingly, this coat is easy to style, if your wardrobe includes plenty of neutrals, or if you don't mind experimenting with different patterns.

Coat thrifted; Pants vintage; Boots Xti; Crossbag Mango

11 comments:

  1. Pro víc inspirace, jak ho nosit, jukni sem: http://www.polienne.com/?paged=2
    Hezký den,
    Karo

    ReplyDelete
  2. Pred pár rokmi by som po takomto kúsku určite nesiahla, no teraz by som nad ním jednoznačne tvrdo premýšľala :D Každopádne, na tebe vyzerá super a ja len dúfam, že ho ešte v článkoch uvidíme!
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak přemýšlej dál a možná si ho fakt koupíš, věřím, že bys našla spoustu způsobů, jak ho nosit :).

      Delete
  3. Samozrejme, najlepšie úlovky sú v sekáčoch! <3 Nádherný kabátik!
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  4. Jak to děláš, že ti to tak sluší? :( Já si vzít něco tak božího jako leopardí kabát, vypadala bych šíleně. To člověk asi musí mít v sobě, protože k tobě se hodí a vážně ti sluší :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jejda, děkuju moc za kompliment, hi. Ale myslím si, že základní pravidlo je přkeonat počíteční chuť se jít převléct. Pak už jde všechno snáz :D!

      Delete
  5. Někdy fakt nechápu, jak super věci v sekáčích nacházíš :D

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts