Monday, December 29, 2014

CHRISTMAS

Ponaučila jsem se, že když si objednávám z asosu boty, nejlepší bude si je objednat ne o jedno, ale rovnou o dvě velikosti větší. Pro jistotu. Taky jsem objevila v pokoji mého tatínka úžasné a 
zajímavé knížky, takové skvosty jako třeba sbírku básní Dylana Thomase. V originále i s překladem. No nepůjčte si to. Obávám se ale, že má "půjčka" se poněkud protáhne. A tak vůbec celkově teď budu zažraná do knih, čekají mě Nadějné Vyhlídky a Antifragilita od Nassima Taleba, protože Ježíšek patrně pochopil, že když jsem dokázala přečíst (a snad i pochopit) Černou labuť, dokážu i tohle.

Taky vám přijde, že Vánoce zmizely strašně rychle? Já se už pomalu připravuji na Nový rok strávený s Barunkou (jupí, jupí). Tak uvidíme, co přinese.
I've learn that if I buy shoes from asos, I should order shoes twice, not once, bigger than normal.
Just for sure. I've learn that my father has in his boy-room amazing and beautiful books, collection of poems by Dylan Thomas, for example. In original on one page with czech translate on the other page. I couldn't resist and borrow it.
By the way, I'm going to spend my next year reading books, starting with Great Expectations and Antifragile by Nassim Nicholas Taleb.
My Santa thought that if I had read Black Swan, I can read this. Haha, we will see.

Was your Christmas so short as mine? So strange, but I'm fine with it, because it was very well spent time. I'm planning my NYE with Barunka now (yipee, yipee), so excited what new year will bring!


P.S.: Jestli víte o někom, komu se tyhle sandálky líbí a byl by za ně ochoten vyhodit 600, ráda mu je přenechám. A musí mít velikost 38.

17 comments:

  1. Tie topánky sú rozkošné ♥

    ReplyDelete
  2. Honey, som rada, že som si našla komentár od teba, a mrzí ma, že sa s tým mailom neviem pohnúť, ale skutočne sa na to necítim. Nechcem, aby to vyznelo škaredo, fakt to myslím len v dobrom, ale ťažko utváram myšlienky do viet, ešte v tomto období, keď je môj blog plný depresie. Až sa hanbím, keď viem, že to číta niekto, kto ma pozná o niečo lepšie, ale v inom svetle, ako ostatný. Viem, že báseň má svoju medzeru, a tá kríza sa mi tam tiež nepáči, ale nebudem ju odtiaľ odstraňovať. Viem, že by sa dalo nahradiť, ale proste mi ide aj o ten dej, o to, čo tam možno iný necítia, ale ja som to tak zostrojila, a ta kríza sa tam nejako nechcene ocitla, a už sa tam zabývala :D No a Leave all of the rest? My dearest, s príbehom buď skončím, alebo ho nadobro prepíšem. Pretože je tam toľko chýb, a toľko neskutočne do oči bijúcich vecí, že v tom kvôli tej nechuti nedokážem pokračovať. Uvidíme, čo prinesie čas. Chcem ho dozverejniť niekde inde :D A musela si pekne neposlúchať, keď ti Ježíšek nadelil práve takéto 'uhlie' :D

    Čo sa týka tých sandálok, sú podarené, moja káva to však asi nebude. A knižka vyzerá zaujímavo. Už len z tohto pohľadu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, já vím, že máme asi každá odlišná styl, ale těší mě, že si myslíš, že jsou podařené :D! A rozhodně jsem nezlobila, ty si teda... :P!

      Delete
  3. lovely post!

    www.mandybajwa.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. So do I, but they are too small :/

    ReplyDelete
  5. Very cute shoes, I plan to read more 'proper' books this year too ^_^ x

    HAPPY NEW YEAR!

    www.JenniferNoir.blogspot.co.uk x

    ReplyDelete
  6. botiček je škoda - jsou nádherné! <3

    ReplyDelete
  7. Wooow ta fotka s knížkou je nádherná. A mrzí mě, že ti nesedí ty botky.

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts