Saturday, February 28, 2015

VAGUE MOOD

Dávám si takový detox. Už pár týdnů chodím "úplně nahá", tzn. make-upu (což by mi tak nevadilo, ale ta chybějící řasenka je nezvyk). Tělo mi totiž už delší dobu dává najevo, že je něco špatně a tak se snažím aspoň trochu mu pomoct..i když spát chodím stejně pozdě.

No nic, dostala jsem chuť vytvořit nějakou tu tabulku nálad(y)...je naprosto nic neříkající. Možná jsem jen chtěla naznačit, že bych si (velmi) přála vypadat jako tyto neuvěřitelné ženy?

I'm on a detox (kinda). I haven't wore make-up (which is fine, but that no-mascara feeling is wierd) for few weeks. My body was telling me for a some time there's something wrong, so I want to improve it...but I must admit I don't sleep longer than 5 hours.

Well, I just wanted to say a quick hello (Hello!) and make (my very first) moodboard. I don't have a clue what I wanted to say with this. Maybe I want to look like these incredible women?

25 comments:

  1. Ja som tvárovo "nahá" už viac ako rok a som neskutočne vďačná mojej pleti za to aká je, aj keď sa neskutočne vysušuje, nikdy som nemala problém s vyrážkami alebo niečím, čo by som musela zakrývať. Je to skvelý pocit nič nemusieť robiť, zaspať, pretierať si oči a hádzať sa do vody kedy chcem, pretože ma nič neobmedzuje;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ti opravdu závidím, já mám bohužel pleť, která snadno rudne, loupe se a jako bonus mi často vyskakují pupínky :D. Takže buď opravdu ráda za to, jakou pleť máš a hrdě nos svou hlavu nenalíčenou ;D!

      Delete
  2. Máš u mňa za tento "detox" veľký obdiv - no ja by som sa na to asi len tak nedala - to by som chodila po ulici so sklonenou hlavou, aby sa ma ľudia okolo mňa nebáli :D Takže môžeš byť za svoju pleť len a len rada - ver mi!
    beelievin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, já si to fakt nemylsím, doufala jsem, že mi měsíc nenošení make-upu a jenom mazání krému nějak zlepší pleť, ale nestalo se :/.

      Delete
  3. Liking your moodboard. It's very...French...somehow. And I love everything French. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! It wasn't main purpose, but you might be right, I'm on some French wave :D!

      Delete
  4. Super, tiež si myslím že pleťto čas od času potreuje :)

    Pozývam ťa do GIVEAWAY:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/03/buy-or-win-5-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. "tabuľka nálady" sa mi veľm páči!
    ľúbezná

    ReplyDelete
  6. ja jsem bez make upu porad furt a je to i lepsi pro plet)
    v jednoduchosti krasa:) takze i klidne postaci rasenka na bezny den.
    jinak krasna kolaz fotek;)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, ano, ano, taky si beru vždy minimálně řasenku, tak jsem pleti chtěla nechat opravdu úplně odpočinout :). A díky!

      Delete
  7. I'd love to give my skin a break from makeup too. I think I could go without the eye makeup for a while, but foundation is always a must for me.

    Sincerely,
    Sabrina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, my must-have is mascara, but it's really good give your skin a break time to time. ;)

      Delete
  8. Myslim, ze taky detox vobec nie je na skodu. Moj bol nedobrovolny. Skusala som rozne nove kremy a ine kozemticke vyrobky a jednoho dna mi plet povedala "dost", zacala strajkovat. Bol to velmi zvlastny pocit, ale nakoniec som si zvykla. Ale som rada, ze uz som v pohode a mozem sa znovu licit. Len som viac opatrna na nove vyrobky. A tiez to nemusi byt kazdy den.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, tohle znám taky. Nemůžu si v jednom dni třeba vyzkoušet pět produktů (konec nárazových návštěv drogerek!), protože pak to pleť dává dost jasně najevo, že jako NE.

      Delete
  9. ja jsem uz tohle unikatni rozliseni textu nekde videla...

    ReplyDelete
  10. I follow you via gfc #71, follow back? :)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Beautiful mood board! :)

    Take care,
    Daniella xox

    ReplyDelete
  12. It's really good to take a step away from all these things we apply on our faces. So glad you took that bold step to detox. Your skin will thank you for letting it breathe. Your mood board has a Parisian feel..


    www.iblogwithgrace.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I thought it'll be big relief for my skin too, but as it seems, it didn't, because I still have a breakouts and eczema :/.

      Delete
  13. Very nice !

    Follow me on GFC, I always follow back.
    WWW.HEKYMA.COM

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts