Wednesday, September 30, 2015

THE CASE OF NOT-SO-PHOTOGENIC OUTFITS

Nerada to přiznávám, ale tohle oblečení nevypadá na fotkách tak, jak by si zasloužilo. A nemusím vám snad vysvětlovat, že pro mě, jako blogerku, je to pěkně na pytel.
Tenhle proužek-na-proužek outfit mě napadl pět minut před odchodem a neskutečně se mi zalíbil, protože...no uznejte, jsem prostě geniální. Vertikální a vodorovné pruhy dohromady? Jo, prosím! Možná si příště troufnu i na kombinaci více vzorů.
Co si ale opravdu zasluhuje pozornost je tento dům. Miluju ho. Chodím kolem něj kdykoliv se naskytne příležitost a dnes se konečně naskytla i s foťákem v ruce. Popravdě jsem šílenec do čehokoliv, co se skládá z cihel (červených!) a břečťanu, a vyfotila bych se na nejblbším místě, kdyby obsahovalo tyto dvě věci (#dontjudge).
Zpátky k nefotogenickým outfitům-taky se vám to někdy stalo? 
A jo, vím, že ty kalhoty nutně potřebují žehličku. 
I don't like to admit it, but this outfit didn't come out like it was supposed to. Because in fact, in the reality it looks totally different, and by different I mean better.
This stripe-on-stripe outfit was my last five minutes decision and I immediately fell in love with it...'cause, well, I'm simply genius.
Vertical and horizontal stripes together? Yes, please! Maybe next time I'll give mixing patterns a go .
But what really deserves the attention is the house. I love it, so much. I walk around it whenever the opportunity arises and today I finally brought camera (and my sweet friend) with me. Speaking the truth, I'm into everything that consist of bricks (red!) and ivy and I'd take a photo in the most stupid place if it would have these two things (#dontjudge). 
Back to unphotogenic outfits- did it happen to you too?
And yes, I know the jeans are in desperate need of an iron.

trenchcoat-Kenvelo (very, very old)
t-shirt-Lindex
shirt-thrifted
jeans-ASOS
lace-up flats-ASOS 
bag-vintage
scarf-thrifted

19 comments:

  1. Nech žijú prúžky ♥ Keby som ja vyšla von v bielych nohaviciach a bielom plášti, tak by ma pri mojom šťastí ostriekalo hneď prvé auto :D Ale outfit vyzerá úžasné; rovnako ako tá budova ♥
    beelievin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, když jsem si je dala hned první den, co přišly, dostal se mi na ně korektor :D. Nechápu jak,a le byl tam. Naštěstí zapracovalo savo, no.

      Delete
  2. Mne sa už veľakrát stalo, že pred odchodom som sa pozrela do zrkadla a pochválila som sa za to ako úžasne som niečo skombinovala, no akonáhle to vidím na fotke, tak mi je do plaču ako hrozne to vyzerá až sa hanbím zo zverejniť a tak to zapadne prachom v archívoch môjho notebooku. Ale myslím, že ten tvoj vyzerá veľmi podarene, kombinovanie pruhov a všelijakých vzorov považujem za veľmi originálne a trúfalé a to sa mi veľmi páči a bielu farbu jednoducho zbožňujem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že bys ale jednou mohla udělat takový článek se všemi "nepovedenými" outfity, já bych je naopak ráda viděla:). A taky miluju bílou !

      Delete
  3. Znám ten pocit, když si na sebe vezmu něco, co bylo vyžehlené, ale nějakým způsobem se to zmuchlalo a já si toho všimnu až pozdě. Grr. Jinak outfit se mi líbí, je takovej čistej, svěží. A barák je nádhernej! Taky jsem ulítlá na cihly a cihlový stavby s břečťanem :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, to jsem ráda, že moji vášeň také někdo sdílí ;)

      Delete
  4. víš co, já tě zbožňuju, úplně boží článek, chichi:-*

    ReplyDelete
  5. bílé outfitz már ráda, takže i tento tvůj!

    ReplyDelete
  6. Trenchcoat a košile paráda :)

    ReplyDelete
  7. Bohužel stalo! Myslím si, jak to vypadá strašně dobře, ale pak - světe div se - je to děs :-D Ale nejsmem si jistá, že je to úplně případ tohoto outfitu :)

    Pieces of FRECKLED style

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, děkuji, ale stejně si myslím, že mám lepší :D

      Delete
  8. Ahoj,

    pozývam ťa na jesennú giveaway na mojom blogu!
    Hrá sa o super ceny, tak príď a skús šťastie!:)

    Krásny deň!
    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/2015/10/giveaway-brazilsky-keratin-exclusive.html

    ReplyDelete
  9. Prekrásne fotky! Veľmi ti to pristane ♥

    Krásny deň!
    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, fotila je kamarádka, úplně poprvé a myslím, že se povedly :)

      Delete
  10. Moc pěkná košile. Proužky jsou prostě super.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts