Sunday, December 27, 2015

NEXT YEAR, PLEASE

Tak nám to zase uteklo - popravdě, ne. Ne, že bych si netrpělivě odškrtávala políčka v kalendáři, ale je to, jako bych nepřetržitě (a tudíž bez přemýšlení) pila vodu ze sklenice a najednou ji vypila do dna. 
Z roku 2015 mi už zbývá jen pár dní, ale já z toho samozřejmě nebudu dělat vědu. Vlastně mi jen došlo, že mi zase někdo bude tvrdit, že si můžu stoupnout na startovní čáru a začít běžet od začátku.
Všichni, myslím, tušíme, že tak to není. Žádný start se nekoná, zase si jen přicinkneme novými skleničkami a začneme pít  tu starou známou vodu.
New year's coming quickly - honestly, no. I don't say I've been impatiently checking off  the boxes in a calendar, but I feel like I had been constantly drinking water from a glass and drank it to the bottom stealthily.
Only few days are left for the year 2015, but I won't make a big deal of it. Actually, I just realized that someone will say to me, like every year, I can stand on the starting line and begin to run from the beginning.
Everyone know it's not true. New start won't happen, like every year, we're just going to propose a toast with new glasses and drink the good ol' water.

Shirt- thrifted
Jeans - ASOS

28 comments:

  1. Tá košeľa je dokonalá. Smrteľne vážne. A hneď putuje do môjho wishlistu a začnem niečo podobné zháňať ♥
    A nový rok... Ja sama si posledné decembrové dni hovorím, že nový rok bude lepší a krajší a neviem čo všetko ešte, ale i tak mi to príde ako len ďalšie pokračovanie niečoho, čo už dávno prežívame. A presne to to aj je - len zrazu píšeme trochu iný dátum, na ktorý si musíme ešte dobrých pár týždňov zvykať, lebo nikto nemá pocit, že by k nejakej veľkej zmene došlo :D Ale i tak je to možnosť na nejaký nový začiatok a vidinu, že ďalší rok bude skutočne lepší a je už len na nás, aký si ho spravíme :)
    beelievin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :), asi tě moc nepotěší, že jsem ji našla v sekáči za deset korun, že? :D (haha, #chlubeníješpatnávlastnost). Taky to tak vidím, myslím, že spousta lidí často potřebuje nějaký ten odrazový můstek, aby začali něco nového.

      Delete
  2. Very pretty shots and cute shirt!

    Agnes x

    http://www.blvckbee.com

    ReplyDelete
  3. Tá košeľa je fakt úžasná! ♥ Silvester a Nový rok sú snáď moje 2 najneobľúbenejšie dni v roku. Silvester je neskutočne organizovaný a okolo polnoci si vždy hovorím, ako rýchlo ten rok prešiel a poriadne ani neviem ako.

    31shadesofaubergine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakt ti přijde Silvest organizovaný? :D Já ho strávila s babičkou, tím nejnudnějším způsobem, za který jsem ale moc vděčná, a organizovaný mi nepřišel :).

      Delete
  4. Krásná photo session a vystihující text! A opravdu miluju bílý džíny :-)

    Kráska dne

    ReplyDelete
  5. What a lovely snapshots!

    Hope you have a lovely day and week ahead!
    XO, Melissa's Diary

    ReplyDelete
  6. viem, ze ti vsetci chvalia koselu ale mne sa straaaasne paci nahrdelnik :)

    Pozyvam na povianocnu GA o Guess a Dermacol:) tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, jo, mě taky, ten nápad dát dva na sebe mi přijde děsně "french chic" a kůl :D

      Delete
  7. hope you have a happy new year!

    Sarah
    xo

    http://absolutelysarahx.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Lovely stripped shirt.
    Happy New Year :)
    WWW.HEKYMA.COM

    ReplyDelete
  9. Tú košeľu som si zamilovala, aj tvoj štýl som si zamilovala, zamilovala som si všetko a som veľmi rada, že som ťa mohla spoznať ♥ Ja taktiež veľmi neverím, že od prvého dňa nového roku každý začína odznova. Myslím, že koniec roka je na to, aby sme si uvedomili, čo sme všetko stihli resp. nestihli urobiť a tak trošku si zaspomínať. Veru, letí to prirýchlo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, Dinako ♥. A taky to mám tak, souhlasím s tebou ;)

      Delete
  10. Jsou to doopravdy dva náhdelníky ;)

    ReplyDelete
  11. Takovýhle košile žeruuu... v káemku teď maj krásný.. jednoduchý bilý s šedou kostkou (mřížkou) a modrý s bílou <3 a tahle proužkatááá...

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts