Wednesday, January 4, 2017

REAL LIFE


Vidíte? Vážně jsem nelhala, když jsem psala,že moje pleť je jedno velký "NE".
Ale víte co, kašlu na to. Nebudeme si na něco hrát, všichni víme, jak vypadá špatná pleť. Jestli má někdo zájem vidět krásnou (a dost pravděpodobně vyfotošopovanou) pleť, otevřete si magazín, tohle je opravdový život, hej!
Alicia Keys nechť je mi vzorem, i když poněkud hezčím vzorem, jelikož její pleť je do-ko-na-lá (já taky nesnáším tohle rozdělování slov, ale předstírejme, že jsme na twitteru, j-o?) 
Popravdě, tyhle fotky nejsou tak úplně z reálného života, jelikož jsem na sobě měla ještě bundu a dvě šály a navíc byly foceny tak před třemi týdny, ale snad mi to odpustíte. 


You see? I really haven't lied when I was telling you my skin is big one NO.
But you know what? Let's not beat about the bush, everyone of us know how the bad skin looks like. If anyone wants to see nice, probably photoshopped skin, then s/he should open a glossy magazine, this is real life, hey!
Alicia Keys proved you can wear nothing and be fine, but - ehm- she does that in more beautiful way, because her skin is flaw-less (I hate that twitter kind of writing, but can you forgive me?)
Speaking the truth, these photos are not from the real, real life, I was wearing a jacket and two big scarfs and what's more, they were taken like three weeks ago, but I'm all about realness.


Knit thrifted; Pants thrifted; Shoes CCC; Choker diy

8 comments:

  1. Nádherné fotky:) Tiež mám dosť problémy s pleťou, je to s ňou ako na horskej dráhe, raz je úplne fajn a inokedy katastrofa

    Saja Frey blog

    ReplyDelete
  2. Très jolie photographie, la tenue également.
    Bisous :-D

    ReplyDelete
  3. Hehe, mám ten samý problém a nejvíc z toho "roste" mamka (na rozdíl ode mě). Asi nejlepší kůra, kterou jsem zkusila na akné je antibiotický roztok od mého kožního doktora, který opravdu zabírá. Pak taky mýt se ráno a večer obyč mýdlem Dove (a to i napřík tomu, že obsahuje palmový olej)... Jo a taky spát a nestresovat se (takže adieu zkouškové) :)
    Hezký den,
    Karo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ke kožnímu chodím už hodně dlouho (primárně kvůli ekzému) a nepomáhá to :/. Nějaký roztok, co mi předepsal, mi pomohl poprvé,a le pak si na to pleť asi zvykla a nefunguje. Ale je fajn, že sis našla nějakou svouvlastní rutinu, který ti sedí :).

      Delete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts