Sunday, March 19, 2017

THE MOST WORN PIECES / WINTER


BLACK BLAZER

Nejdřív jsem nevěřila, že sako unosím, protože se mi zdálo moc formální a nějak jsem si ho na sobě nedovedla představit. Jak moc jsem se mýlila! Fakticky - sako unosíte. No dobře, nechci tady rozhazovat univerzální rady, protože každý má jiný styl a každému padne něco jiného. Ale sako se mi osvědčilo jako opravdu univezální kus.

At first I didn't believe that I will wear a blazer one day, because it seemed too formal and somehow I couldn't imagine myself in it. How wrong I was! In fact - it's the most versatile piece in my closet. Well, I don't want to say everyone shoulh have one, because, obviously, we all have different taste, but...you should really have one!
STRIPED T-SHIRT

+
STRIPED SHIRT
Proužky jsou asi moje...ale koho nejsou?! 
Yeah, I'm really into a stripes...but who isn't?!


CHUNKY KNIT
+
JERSEY KNIT

Jeden teplý (a báječně žůžový) svetr pro chladné dny, pro extrémně chladné dny si pod něj dám ještě lehký svetr, který se jinak dá nosit jen jako triko.
One chunky, warm knit (look at that color!) for cold days, and for extremely cold days one extra layer of thin knit underneath. Add a jeans and my fool-proof outfit is done!

 BOTTOMS
Džíny, džíny a džíny. Jo, jsem trochu nudná...proto jsem zajásala, když jsem znovuobjevila své staré černé kalhoty, které jsem kdysi nosila na běžkování. 
Pár sukní jsem taky nosila, ale na druhou stranu jsem taky neunosila všechny. Mám jich asi 8 a nosila jsem všehovšudy 4.  
Jeans, jeans and jeans. Yes, it gets little bit boring with them and that's the reason why I was over the moon when I found these lost old black pants, which I used for skiing back in days.
I also wore few skirt throughout the winter, but not as much as I could, because I have about 8 skirt, but continue to wear just, like, 4. 

6 comments:

  1. Neviem, či sú pásiky všetkých, ale moje určite!! A ten ružový sveter je krásny. Mám rada takéto basic kúsky.

    ReplyDelete
  2. Ten sveter je dokonalý! <3 Ináč tiež som veľký úchyl na pásiky :D
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  3. Ten růžový svetr je úplně úžasný...

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts