Friday, November 17, 2017

BARVY


Téma tohoto článku vymýšlím bezmála týden. Možná i dýl. Ale hlavou mi momentálně jen prolétávají myšlenky ohledně školy a budoucnosti. Tyto fotky jsme s Karo fotily ještě, když jsem nevěděla, kolik mě toho čeká a tak jsem si oblékla poměrně barevný outfit.


Červenou mikinu jsem si ustřihla, jelikož jsem v Topshopu a Zaře viděla stejně ustřižené mikiny a neskutečně mě naštvalo, že se je nestydí prodávat za 900, když tu svou jsem si pořídila v sekáči za 50 a následně vlastnoručně zněhodnotila ustřižením, což mi dalo pocit, že přeci jen něco umím.
Růžové kalhoty jsem vám už o prázdninách ukazovala, kdy jsem je nestihla pořádně "unosit", naštěstí mi poměrně teplý říjen ještě umožnil to napravit. Listopad už je teplotami poněkud jinde, tudíž je zase musím uložit a počkat na jaro.

Co se týče lokace, Kája umí skvěle vybírat pozadí na fotky a jsem ráda, že jsem se od ní mohla přiučit, jak propojit barvy na sobě s barvami domů. A to vedle těch domů bydlím!


13 comments:

  1. To teda poznám veľmi dobre, vymýšľanie textu ku článku mi niekedy trvá aj 2 týždne, ale hlavné je nech to má pointu, než písať o počasí všakže?:) Kombináciu červenej a ružovej adorujem v poslednej dobe, veľmi a páči sa mi k tomu aj tá hnedá, no oranžovú som nikdy nemala veľmi v láske. Dokopy to však vyzerá úplne super, tlieskam!♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. zrovna u tebe to jde poslední rok hodně vidět, jak se zamýšlíš nad náplní článků ;)! A ta kabelka není tak moc oranžová, jak se zdá, musela jsem trošku zvýraznit barvy, jelikož by pak ta růžová na kalhotech nebyla vidět :D. ♥

      Delete
  2. To jsem si vlastně ani nevšimla, že ta mikina byla ustřižená :D. Ale úplně s tebou souhlasím - proč za ni dávat 900?
    Karo
    http://inkpotstories.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Že?! Za Víc jak stovku bych za ustřiženou, nekvalitní mikinu nedala.

      Delete
  3. To je krásný outfit :) Nikdy by mě nenapadlo zkombinovat tyto barvy dohromady, ale vypadá to fakt skvěle :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. Som milovník nadčasovej čiernobielej kombinácie, do ktorej sem-tam pribudne hnedá, bordová, alebo v poslednej dobe aj svetloružová, ale u teba sa mi tento mix farieb neskutočne páči ❤ Veľmi ti to pristane, tie nohavice sú perfektné!
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    ReplyDelete
  5. Já také nosím ráda barevné oblečení. Barev se nesmíme bát, hned jsem taková rozzářenější a kolegyně mě obdivují, jak si dokážu outfit sladit. Na nákup oblečení jsem si oblíbila eshop second hand , takže mám několik kalhot, sukní, kraťasů a samozřejmě topů, takže mezi sebou můžu oblečení různě kombinovat.

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts