Saturday, January 10, 2015

GIRL I WANT TO BE


 Čtyři věci. Čtyři věci a budu stejně spokojená jako dívka na obrázku (jsem tak nadějná malířka, co myslíte?!). Dobře, možná bych ještě přidala nějakou blůzu nebo triko, ale ještě nemám přesnou představu (a navíc se tak těžko hledá!).

1. Začněme náhrdelníkem. Jednoduchý, můžu ho vrstvit a nic nezkazí.
2. Fotoaparát. Nejlépe digitální zrcadlovka s výměným objektivem. Zjistila jsem, že to bez toho focení prostě nepřežiju. Navíc mi přijde hloupé neustále otravovat mé fotografické kamarádky...I když chápete. Ty fotky na blog potřebuju :D!
3. Kabelka. Celou dobu jsem chodila vedle největšího pokladu. Toto léto si budu brigádničit na kabelku od Jiřího Skácelíka, protože tím podpořím místní trh a navíc očekávám určitou výdrž. A myslím, že budu opravdu dost spokojená.
4. Boty. Nevím, jestli baleríny, kotníkové boty nebo lodičky, ale chci nějaké boty, které nejsou až tak univerzální a zaujmou na první pohled.

A ten svetr od Erica Bomparda je už jen taková třešnička na dortu. Kašmír, jemná barva...ách!

P.S.: Co vám chybí ke štěstí z materiálního hlediska?
 Four things. Give me these four things and I will be happy like the girl above (by the way, I'm great talent, don't you think?!). OK, I would add a t-shirt or a blouse, but it's so hard to find something in a shops these days!

1. Let's start with the necklace. It's simple and goes with everything.
2. Camera. Digital SLR would be nice and the best. I found out that I can't live without taking a photos. Plus, I always feel emabarrased asking my photographer-friends to take photo of me. But... I do need pics for my blog, you know :D!
3. Handbag. There is small gallery (or boutique, if you want) in my city with beautiful handbags created by amazing person Jiří Skácelík, who is owner of the gallery. I think it will be good purchase. So, the thing is- I must find some temporary job.
4. Shoes. I don't know if it should be ballerinas, ankle boots or heels, but I want shoes that are not so simple, but outstanding and eye-catching. 

The Eric Bompard sweater is just icing on the cake. Cashmere, soft color...oh la la!

P.S.: What do you need for happiness from the material view?

15 comments:

  1. Ten obrázok je dokonalý:D:D Náhrdelník, topánky a fotoaparát by som hodili;D Mne chýba z materiálneho hľadiska béžové spodné prádlo, čierna kabelka do školy, midi sukňa a nejaký basic crop top:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, dal mi zabrat, což je jistě poznat, hlavně u přechodu nohou :D. A jojo, béžové spodní prádlo bych taky potřebovala, ale to už ani neberu jako oblečení...a jednu oranžovou midi sukni jsem odložila do "skladu aneb Co vyhodím". Nakonec bych na ten vinted mohla hodit víc svých věcí, že? :D

      Delete
  2. Ten obrázek je superextra top :D Mě z materiálního hlediska chybí šaty. Ne že bych jich měla málo, jen mám pocit, že jich není nikdy dost :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :). A se šatami to mám stejně, prostě jich NUKDY není dost a nikdy nebude...

      Delete
  3. Johanko ten výtvor se ti vážně povedl!! :D :D

    ReplyDelete
  4. Obrázek náhodou nejvíc skvělej. Má duši! :D Mě chybí... no, věci do školy, přiznejme si. Zvětšovák na fotky, novej notebook a až dál za čas to ostatní :) Ve třeťáku nová zrcadlovka.
    A tvoje foto inspirace určitě pošli!!! Já si teď oblíbila dost dva fotografy český a pak pár random německejch holek, co fotí :D Takže se ráda pokochám i jinejma! <3 A máš trochu i pravdu. Nikdo nefotí stejně, všichni jsou jiní :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobře, pošlu,a le potrvá to ještě chvilku, bude to seznam :DD!

      Delete
  5. Stejně jako všem ostatním jsem úplně hotová z toho obrázku :-D. Super článek, tohle je fakt super výtvor! :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    ReplyDelete
  6. ten obrázok just made my day! :D <3 dakujem.

    ReplyDelete
  7. ten obrázek/koláž je naprosto skvělý!!! :D a z toho materiálního hlediska mi ještě "pár" věcí chybí :D :))

    ReplyDelete
  8. ten obrazok je super :D
    www.donnaiveh.com

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts