Wednesday, June 17, 2015

WISH


Léto už je v plném proudu a já už měsíce a měsíce sepisuju svůj list přání. Uznejte, že chci ale pouze potřebné kousky. 
Rozhodla jsem se přestat podporovat ty nejtypičtější fast fashion obchody a trošku zainvestovat. Fajn, u jak čeho. Ale  stejně to vnímám jako pozitivní krok kupředu, protože je stará známá pravda, že u těch nejzákladnějších věcí se vyplatí nešetřit.

P.S.: Znáte nějaké mladé české (klidně i slovenské) návrháře/ky, kteří vyrábí jednoduché, větší kabelky? Jestli ano, pište, pište!

Summer is in full swing and I've been writing this wishlist for months and I'm still not fully satisfied with it. On the other hand, you have to admit I want only necessary pieces.
 I decided to stop support the most common fast fashion brands and start to invest a little bit. OK, not in everything, but I perceive it as a positive move forward. Ya know the old saying: you shouldn't skimp money on the most basic things.


12 comments:

  1. Prečo mi ukazuješ takúto dokonalosť? Aj ja by som sa mala naučiť investovať, pretože už asi polrok som nebola na nákupoch, nejak mi je ľúto míňať peniaze na materiálne veci, ktoré ale nutne potrebujem!

    ReplyDelete
  2. Nikoho takového bohužel neznám :(... Ale vše co je na wishlistu by se mi hodilo, hlavně ta postava :)) a investice do kvalitních kousků je vždy ta nejlepší :)

    ReplyDelete
  3. Ja najčastejšie šetrím tak, že si niečo vyberiem, nie som si istá, a kým sa rozhodnem, už to majú vypredané... :) A poznám slovenských návrhárov, ale tí nevyrábajú kabelky. Niki z Cup of style často hovorí, od akých českých návrhárov má kabelku, ale teraz neviem nájsť v ktorých videách to bolo... :/

    ReplyDelete
  4. Ty poslední botky jsou super, takové extravagantní! Sice černé, ale ozvláštnily by i jednoduchý outfit :) Jednoduché, větší kabelky...zrovna mě teda bohužel nikdo nenapadá :/

    ReplyDelete
  5. jo ty lacláče potřebuju taky!! už si je píšu na svůj wishlist! :D :))

    SWEET CHILLI

    ReplyDelete
  6. Krásny wishlist, ja biele džíny s vysokým proste potrebujem a nejaká pekná koženka by sa mi hodila <3
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  7. wow what a lovely wishlist
    my favorite item is the denim Overall
    lovely and simply perfect

    hope you too visit my Blog <3
    AMELY ROSE

    ReplyDelete
  8. Naprostý souhlas, taky jsem se rozhodla investovat do kvalitnějších kousků, protože se to jednoduše oplatí. A podpora českých výrobců a návrhářů je skvělá! Nicméně, ne vždy na to jsou peníze a ne vždy je pro mě vše dostupné :)

    CHIC Adriana

    ReplyDelete
  9. Ach, tak to je nádhera. Brala bych všechno!:)

    ReplyDelete
  10. Wow, the Xti shoes are so so so pretty! I also love the overalls from F21 :)

    Hugs from Denmark x
    Mathilde | MATHILDE JULIE

    ReplyDelete
  11. Žádné takové návrhářky neznám. A souhlasím s tebou, do takových věcí není škoda zainvestovat. :)
    KattyLife - Giveaway

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts