Saturday, November 28, 2015

MY CALVIN


“Logos and branding are so important. In a big part of the world, people cannot read French or English--but are great in remembering signs”  
                                             - Karl Lagerfeld


Nic proti Karlovi, ale nemůžu s ním tak úplně souhlasit. Nesnáším loga. Ani nevíte jak přímo trpím, když nějaké musím nosit - no dobře, teď trochu kecám, pořád bych chtěla tu mikinu Kenzo, i když asi není tak in jako bývala (škoda, přeškoda).
Ale tomuhle triko nešlo odolat, už jen proto, že se dá nosit i naruby (tzn. bez loga) a taky kvůli jeho úžasné šedé barvě (leckdo se může divit, jak může být šedá úžasná, ale jo, prostě může).
Loga jsou pro mě pořád symbolem rádoby luxusu, toho, který se vystavuje naoko, pro potěchu ze závisti. 
Ale...můžete mi odpustit?
Nothing against Karl, but I can't relate to this. I hate logos. I always suffer when I have to wear one - now I'm kidding a bit, I'll probably always want that Kenzo sweatshirt, it's not as cool as it used to be though.
But I couldn't resist to buy this t-shirt, not just because it can be worn inside out (ie. without logo), but because of its terrific grey color (I see your puzzled look, but really, grey color CAN be terrific).
But still, brandings or logos are screaming "Look at me, I'm rich person, who can buy this luxury", but perhaps I'm just envy.
Can you forgive me?







T-shirt - thrifted
Jeans - ASOS
Boots - Xti (via Zoot)
Watch - gifted

27 comments:

  1. Hm... Nie žeby som logá vyslovene nemala rada, pretože sú obrovskou súčasťou reklám a i sveta, v ktorom žijeme.
    No tak či tak, to tričko vyzerá úžasne a musím súhlasiť, že tá farba je krásna :)
    beelievin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je fakt, že je logo a pak je logo. Ale když myslím na ta loga a nápisy na tričkách, něco jako "sexy queen" nebo falešné Balmainy atd., mám k písmenům na oblečení cekově averzi :D.

      Delete
  2. Ja som logá nikdy nenosila a nikdy som ich ani nemala v láske, ale určite by som chcela mať spodné prádlo Calvin Klein, to by som ukazovala všade a bez hanby;D To tričko je krásne a simple, takže sa ti nečudujem ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak na tobě si loga fakt ani představit nedokážu, snad jen to prádlo, no :D

      Delete
  3. Tiež nemám rada logá a nápisy na tričkách, no ani sa ti nečudujem, tiež by som tomuto úžasnému a dokonca ešte aj šedému tričku neodolala! <3 Vyzerá skvelo!
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  4. Taky nemám ráda loga, nedávno jsem v sekáči našla dokonalý červený bodyčko. A pak na mě vybafl ten nápis adidas a proužkovaná kytička. Ale i tak jsem si ho koupila, to logo je na místě, který stejně v high waisted riflích nejde vidět :D Někdy člověk prostě výjimku udělá a to tvoje triko je fakt supr :)

    ReplyDelete
  5. Nikdy bych neřekla, že fotky z pokoje můžou vypadat tak pěkně :)) pěkné tričko ))

    Style Solution

    ReplyDelete
  6. Tričko je super, líbí se mi, že je o něco větší, hned to má šmrnc!! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně, taky se mi líbí jeho lehce větší míry ;)

      Delete
  7. Tohle basic tričko je skvělé :) Ale jinak můj vztah k logům... já vlastně nevím. Jednou se mi líbí, podruhé ne, jednou mi přijdou zbytečně jen na obdiv, jindy jako součást designu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky ;). A ano, ta Kenzo mikina mi taky nepřijde tak špatná, ale pak je tady spousta jiných log, které se mi zdají už příliš.

      Delete
  8. Krásne tričko ♥ Ja som osobne zástanca názoru, že absolútne netreba mať všade logá. Alergická som najmä na typické hnedé LV kabelky. Ale inak to neriešim :)

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, jo, nedávno jsem viděla fotku Aufrey Hepburn s LV kabelou a stejně mi to přišlo docela kýčovité. Prostě je toho moc :D.

      Delete
  9. Mě loga nevadí, pokud je oblečení hezký a do outfitu se to hodí :) A tobě!!! TOBĚ!!! To odpustit můžem, protože: miluju pozadí kde fotíš (pokoj?!!! parádní a krásnej a miluju ho!) a máš skvělej styl <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, je to pokoj, mnou vymalován a navržen :) :D, takže děkuju móc, wendy ♥

      Delete
  10. Tričko je super, tiež veľmi neobľubujem logá no toto tričko je fakt pekné :)
    Pozývam ťa na giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/11/coskoro-su-tu-vianoce-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Just love this look!

    http://saymecheese.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. miluju šedou na všem! <3

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. Asi takhle, pokud "filozofie značky" koresponduje s tou mojí,...něčím mě ta konkrétní značka dostane, tak její logo s hrdostí na své hrudi nosím :-). Popravdě mám ale averzi vůči takovým osobám, které jsou celé pologované - nevkusným "mišmaš" způsobem. Takový ten rádoby drahý mafiaaano italiaaano styl :-)). Nevím, jak lépe to vystihnout, snad jen fotografií..:-D...a to raději ne :-). Mimochodem, moc dobře se čteš, na tvém blogu se cítím jako doma :-).

    Markéta
    www.my-cosmetic-obsession.blogspot.com

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts