Tuesday, February 16, 2016

NO QUESTIONS, JUST LIFE

Poslední dny a týdny jsou docela hektické a plné. 
Zaprvé si hodně užívám takových maličkostí, jako je třeba věta na triku (aka dostala jsem záchvat tvořivosti) z mé oblíbené knihy od Vlastimila Třešňáka, knížka od Ježíška (miluju ty barvy na obalu), náhrdelník od šikovné kamarádky nebo čtení Filmových povídek.
These last days and weeks have been quite hectic and full.
Firstly, I'm really enjoying these little things lately, such as a quote from my favorite book by Vlastimil Třešňák on a t-shirt (aka I-want-to-DIY-something feel), a book from Santa (I love that colors on the cover), a necklace by my handy friend or reading Ingmar Bergman's screenplays.
Příroda mě taky těší. Ze zimní pohádky jsme se najednou dostali do jara.
Nature is what also makes me happy. Or how we got from the winter fairytale to the Spring.
Už skoro 2 týdny jsem sama doma a začínám postupně zjišťovat, že: a) po pěti dnech už se při usínání nebojím vrahů (protože, chápete, každej mě přece chce zabít), b) si dokážu uvařit (!!!), c) úklid koupelny, kuchyně, obýváku a svého pokoje zvládnu za 30 minut (neuvěřitelné), d) nesnáším ticho - takže rádio, mp3 a youtube najednou je jediná možnost.I've been home alone for 2 weeks so far and I'm making a little progresses: a) I'm not scared when going to bed ('cause, you know, everybody wants to kill me), b) I can make a food all by myself (!!!), c) I can clean the kitchen, bathroom, living room and my room in 30 minutes, d)  only thing I can't get rid off - I hate silence, so radio, mp3 and youtube at one time is the only solution.
A nejkrásnější je, že mé kamarádky na mě nezapomínají a buď chodí za mnou, nebo já za nimi a hlavně mě vždycky někam vytáhnou. Ha, ha.The most beautiful thing above all is that my girlfriends don't leave me alone for a minute, or they always take me out into the flashing lights of parties at least. Ha,ha.

23 comments:

  1. Do toho trička jsem se zamilovala :D a gratuluju, že to sama doma zvládáš :D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tobě se nevyrovnám, to je fakt, ale děkuju <3

      Delete
  2. Jé, takové posty naprosto milujuuu <3

    ReplyDelete
  3. Ja som bola teraz pár dní u priateľa, ktorý bol sám a o týždeň budem ja sama doma a my sme si vždy mysleli aká sranda to bude, keď sme sami doma, že si pozrieme film a podobne, ale časom sme si uvedomili, že jediná vec na čo vždy myslíme je, že čo budeme jesť - ráno, cez deň, večer. Neustále plánovanie jedálnička, ja som sa naučila robiť prílohy a on mäso a mám teraz dojem, že bez seba ani existovať nedokážeme;D So zaspávaním to mám podobne, mám obdobia, kedy myslím na tie najhoršie veci a veľmi sa bojím, no teraz to odišlo a dúfam, že sa to ani nevráti. Inak to tričko je skvelé. Kiežby som ja prekonala moju lenivosť a niečo také vytvorila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, jo, mně to už skončilo a zase jsme všichni doma, ale měla jsem to stejně, celý den jsem jen myslela na to, co musím nakoupit a co uvařím :D. Ale je dokonalé, jak jste sehraní :). A vytvořit triko takového kalibru fakt není nic složitého, chtělo to jen ficu :D ;).

      Delete
  4. To tričko je úžasné :D
    A keď tak nad tým premýšľam... Ešte nikdy som nebola úplne sama doma - bez rodičov áno, ale mám dve mladšie sestry :D
    Úžasné fotky ❤
    BEELIEVIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Sestry občas překáží, taky to znám! Díky moc ♥

      Delete
  5. Haha, to tričko ma tak pobavilo, treba mi do skrine viac takých!:D
    Tie fotky sú prekrásne, je zvláštne ako sa počasie mení zo dňa na deň, jeden deň je zima ako vyšitá a na drhý deň mám pocit, že prichádza jar.
    :(( Prečo nikdy nie som sama doma?! Iba raz som bola, jediný raz, keď rodičia išli na dovolenku aj so sestrami a mňa nechali doma samú... a potom prišla babka!:D Inak vrahovia strašia vždy aj mňa:DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky, díky moc, Lily, to potěší, že se má tvorba líbí :). Tak snad budeš někdy sama a vrahové tě už strašit nebudou :D!

      Delete
  6. miloučké <3
    jsou ty povídky od Bergmana dobré? zatím jsem od něho jen viděla jeden film (a byl skvělý)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zatím jsem četla jen dvě, jde vlastně jen o scénáře k jeho filmům. Myslím, že by ti mohly sednout, jsou hodně na přemýšlení a od prvního přečtení hodně umělecké, tak bych to nazvala :D ;).
      (a jaký to byl film?)

      Delete
  7. No dnes bylo počasí úplně šílené. Chvíli jaro, chvíli zima s vichřicí!

    NEPLECHA NA PLECHU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, jo, naštěstí je to teď už lepší :D

      Delete
  8. Super tríčo s nápisem :D

    Baví mě Tvé fotky, pokračuj!

    ReplyDelete
  9. Moc pěkné fotky, to tričko je super! :) Jinak mě uklízení trvá většinou dlouho, protože když už se do toho pustím, tak u toho nějakým záhadným způsobem strávím dlouhou dobu, abych měla pocit, že je to pořádně :D Když jsem byla menší a musela jsem si uklízet pokoj, tak mi to vždy trvalo hrozně dlouho, protože jsem při tom objevila spoustu starých věcí, které jsem si prohlížela apod., až to mamka nevydržela a uklidila mi za 10 minut :D
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky mi obyčejně trvá uklidit si pokojíček nejmíň hodinu, asi tak prokrastinuju, jsem vypozorovala :D. Ale mám pak skvělý pocit, to jo! (I když maminky to vždycky zařídí líp, že :D) A děkuji za pochvalu ;)

      Delete
  10. Neskutočne sa mi páči náhrdelník, je vážne krásny. :)

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts