Saturday, January 20, 2018

NOSILA JSEM


...ještě v roce 2017. Takhle nějak jsem s různými obměnami chodila oblékaná celý zimní semestr. Hnědá kabelka mi zatím drží, i když si už všímám jisté obnošenosti v tom, že sama nedokáže udržet tvar horní levé části - prostě se trochu "sesype". Neuvědomila jsem si, že když je kožená, měla bych se o ni starat stejně jako o kožené boty. Namazat krémem a naipregnovat, i když to druhé mi asi chvíli potrvá, na mém žebříčku priorit je momentálně milion věcí, jen ne impregnační přípravek.




Zelený a červený kabát jsem si pořídila v olomouckém sekáči (v těch pražských se zatím moc nevyznám a co jsem tak koukala, všechny jsou stejně drahé jako běžné obchody) za 30 korun každý. Kabát pod kolena vás fakt zahřeje a to už na sobě nemusíte mít moc vrstev. Pokud je vám v zimě pořád zima, kašlete na krátké kabáty a bundy a kupte si opravdu pořádný, dlouhý kabát. Ucítíte tu změnu. Červený kabát momentálně moc nenosím, protože mi přijde prostě moc výrazný. A přitom se mi takhle líbí, ale musím říct, že potom, co si ze mě doma dělali srandu, že v něm strašně plavu a vypadám jako rudé komando, nějak nemám odvahu. Vy míníte a rodina mění. No jo.
Na prvních šatech mám na sobě pásek ze svých maturitních šatů. Zastávám ten názor, že hezké věci se nemají nechávat na zvláštní příležitosti. Šila mi ho navíc mamka, má nádhernou barvu, mám s ním spojených pár hezkých momentů...jenomže jsem si už všimla malé skvrny, která nejde vyčistit, takže si ho opravdu budu muset nechat jen k těm šatům.


Na téhle fotce mám dvě nové věci - kotníkové boty, které jsem dostala k Vánocům a už jsem je na sobě měla tolikrát, že pokud bych měla brát v potaz cost per wear vrátila se mi jejich cena nespočetkrát. 
Kašmírový svetr jsem si objednala z internetu a slepě jsem věřila tabulce velikostí, že je to opravdu M. Přes prsa mi ale nesedl a navíc, i když jde o kašmír, mě lehce škrábal. Kdyby byl o pár čísel větší, asi bych si toho tak nevšímala, ale jelikož jsem v něm ani nemohl apořádně natáhnout ruce, musel jít pryč. Do maminčiny skříně. Takže pořád zůstává doma a kdybych přece jen změnila názor, můžu ho hned sebrat. 
A ano, kašmírový svetr opravdu hřeje, když jsem dobíhala na metro, přála jsem si na sobě mít prostě jen bavlněné triko a svetr zahodit. 


Postupně se snažím přijít na nějaký svůj styl, ve kterém bych se opravdu našla. Mám v plánu o tom napsat větší článek, ale já mám v plánu tolik věcí, že si nechci vůbec nic slibovat. Hehe.

Jak jste se oblékali/y v poslední době vy? Nebo, jak bystě, co se týče oblékání, popsali/y svůj rok 2017?

7 comments:

  1. Tobě to taak sluší! :) Ta první žlutá sukně je moc fajn. Jo a kdyby si nevěděla, co s červeným kabátem, hlásím se jako zájemce ;). V pražských sekáčích se za chvíli zorientuješ, neboj. Navíc Textil House má tak 2x do měsíce výprodeje, kdy postupně každý den v týdnu zlevňují, až se dostanou právě na oněch 30 Kč. Nevýhodou je, že věci jsou rychle přebrané. Proto si můžou dovolit mít vyšší ceny :d.
    Hezký den,
    Karo
    http://inkpotstories.com/

    ReplyDelete
  2. U mňa je na prvom mieste posledný look, v ktorom vyzeráš ohromne! (nie žeby ostatné neboli skvelé, lebo sú úžasné, ale ten posledný je jednoducho top!) Samozrejme v každom outfite je niečo, čo by som najradšej vlastnila aj ja <3 Skvelý článok!!!
    WITHGREYWOLF

    ReplyDelete
  3. Wooow ty máš toolik kabatů, ale jsou fakt boží!

    ReplyDelete
  4. Sama neviem, ktorý look sa mi páči najviac - najprv som myslela, že posledný, ale keď sa spätne dívam na fotky, všetky sú jednoducho nádherné ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    ReplyDelete
  5. Naozaj sa mi páči tvoj štýl, podobne by som sa chcela obliekať ak sa niekedy dostanem k zmene šatníka.. :)

    deerly lost / blog instagram

    ReplyDelete
  6. Já myslím, že ty už jsi svůj styl rozhodně našla :)
    To můj "styl" je spíš prapodivná slátanina všeho, co se mi kdy zalíbilo.
    A ty dva barevný kabáty jsou super, ale přesně vím, jaký to je, když člověk míní a rodina mění :D

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts