Monday, April 23, 2012

RECENZE: Excipial' U Lipolotio / REVIEW: Excipial' U Lipolotio


Excipial' U Lipolotio
Tento přípravek používám asi rok a půl, takže to není žádná rychlovka. 
Původně mi ho lékařka předepsala proti atopickému ekzému, a musím říct, že to opravdu pomohlo. Zhruba do týdne(nebo dvou?) mi ekzém zmizel a pokud si budete postižené místo natírat častěji, určitě se tam už nikdy "záškodník" neobjeví.).
Jinak jsem četla v jednom časopise(dobře, bylo to CG!), že je to i skvělá pomůcka (podkladová báze) pod make-up, což bohužel nemůžu odsouhlasit, protože jej nepoužívám, ale za pár let snad(?) začnu.
Mám vcelku suchou pokožku (na rukách apod., na obličeji smíšenou), takže tento přípravek používám i kvůli tomu, že skvěle hydratuje. Dávám si ho hlavně večer a ráno ho ještě cítím (chodím spát okolo 10 h. večerní a vstávám v 6 h. ráno.).
Mimochodem, jsou dvě verze tohoto přípravku:
červená(na fotkách)
 Rozdíl je vlastně jen ten, že tato verze je více hutnější a připadá mi, že vydrží déle. Ale jinak asi jiné rozdíly necítím.
zelená
http://www.samoleceni.cz/ext/products/7680424280276.jpg
Nejdřív mi připadalo, že trochu štípe, ale to bylo jen dočasně, takže je to spíše o zvyku. Je méně hutný a více vodový.

Pokud máte ještě nějaký dotaz, klidně se ptejte.)!

P.S.:Jak jste si všimli, trochu jsem nefungovala...Příprava divadla, projekty a nacvičování divadla...Navíc(i když je tak krásně), moc nefotím, protože mě nebaví jít ven a jen tak se fotit, a doma už vůbec ne. A, že by mě někdo chtěla fotit, o tom se už vůbec nedá mluvit. Takže asi tak.
Ale nebojte se, to nejhorší období teprve bude.)!



Excipial 'U Lipolotio


I use this medicine for about a year and a half, so it's not a quickie.
Originally, my doctor prescribed him against atopic eczema, and I must say that it really helped. Roughly a week (or two?) My eczema disappeared and if you paint the affected area more frequently, certainly there was never "marauder" appears.).
Otherwise, I read in a magazine (well, it was CG!), It is also a great tool (under base) make-up, which unfortunately I can not agree, because I do not use it, but maybe in a few years (?) Start.
I have quite dry skin (like on the hands, face mixed), so I use this medicine because the great hydrate. I give him mainly in the evening and the morning still feeling it (go to bed around 10 pmand get up at 6 am. ).

Incidentally, there are two versions of this product:
red
   The difference is actually only one that this version is more compact and seems to last longer. But otherwise I don't feel about other differences.
green
At first I felt a little pinch, but it was only temporary, so it's more of a habit. Is less dense and more watery.

Vaše Johanka-k
Your Johanka-k

3 comments:

  1. Já už atopickým ekzémem trpím od mala a prostě se ho nemohu zbavit. Ty se máš, že ti to s tímto přípravkem zmizelo, mě ani s tímto ne. Vždy když prostě sním čokoládu tak se mi vyraší na krku! Je to hrůza a nutí mě to nejíst čokoládu, což je strašný a proto mám ekzém skoro furt :D Jediný co mi pomůže, tak jsou to krémy na předpis s kortikoidy, což se bojím používat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, tak to musí být strašné.). Ale aspoň(když se přemůžeš) nemusíš jíst tolik čokolády.). I když mě nijak čokoláda nechutná, tedy, spíš ji moc nejím.
      Doufám, že se z toho nějak dostaneš. O tech kortikoidech přemýšlím, pod koleny jsem měla úplně červený ekzém, a na krku mám takové "pupínky"-i když to ani nejsou ony...
      Tak upřímnou soustrast, hodně štěstí.)!

      Delete
  2. tiez mam problematicku suchu plet a excipial je naozaj zazrak aj ked ho striedam s inymi kremamy aby si pokozka nezvykla :) super clanok

    jungleoflipstick.blogspot.com

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts