Wednesday, April 25, 2012

Zase zahrada. / Again garden.

Nesnáším lidi, co nedokáží své psy vychovat, nebo alespoň pořádně ohlídat. Kdykoliv se jdu fotit, potkávám paní, která ma staršího psa. Je děsný, pořád na někoho/něco vrčí a neposlouchá. Jaký pán, takový pes, že. A paní ho volá, volá a pes pořád nejde a pořád vrčí na ostatní psy. Třeba jako před pár hodinami na nás(mého psa a mě). Bohužel nejsem tak průbojná, abych paní okřikla, ať si psa přiváže na vodítko, že ho jednou nějaký pes pokouše, nebo ten její pokouše jiného, ale prostě to neumím.
S ostatními psy mám špatné zkušenosti (a Čiko taktéž). Vím, že Čikot moc neposlouchá, ale proto ho nikdy(!) nepouštím na volno, maximálně udělám vyjímku v lese, na louce apod.
Jednou se porval s dalmatínem. Měl trochu potrhané ucho, ale jinak nic. Druhý pes byl v pohodě (aspoň co jsem viděla). Nevím jestli má doteď nějaké následky, ale Čiko od té doby štěká na psy pořádně nahlas. Pán po nás pořád chtěl potvrzení, že je Čikot zdravý a různé obíhání po veterinářích atd. Prostě apráda, přestože my na to měli stejné právo. Odmítli jsme to udělat, normálně jsme mu ukázali očkovací průkaz a řekli, že je řádně odčervený a všechno možné. Jenže pán měl kamarády u policie a tak byly problémy, nakonec jsme museli napochodovat k veterinářům a pán byl spokojený. Stejně ho to nakonec nezajímalo, takže asi tak...Takže všem majitelům psů radím:hlídejte svého psíka, jinak to dopadne hrozně.

Vaše Johanka-k
Your Johanka-k

5 comments:

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts