Friday, August 24, 2012

Movies on my mind.../ Filmy v mé mysli...

Ve středu jsem viděla svůj 13. film od Hitchcocka. A víte, přestože mu to má někdo za zlé, ani jeden jeho film mi nepřipadá stejný. To jako byste Agathě Christie zazlívali, že píše detektivky na jedno brdo. A protože jsem se teď do filmů opravdu zažrala, včera jsme se dívali na Šarádu s Cary Grantem a Audrey Hepburn a dnes se nemůžu rozhodnout jaký pustit-Hitchcocka nebo Billyho Wildera?
Máte taky nějakého režiséra, od kterého jste viděli snad všechny filmy?
Wednesday I watched 13th Hitchock's film. Neither film does not seem the same...Other act, other actors and other music. But always very good. Yesterday I watched Charade with Cary Grant and Audrey Hepburn and today I don't know which film I'll embark. Hitchcock or Billy Wilder?
Have you some director which you watched all his films?

Vaše Johanka-k
Your Johanka-k

5 comments:

  1. Hitchcockovi jsem zatím nějak nepřišel na chuť, takže radši toho Wildera. Ten je fakt zárukou kvality a zklamal mě jen párkrát. A dalo by se říct, že jsem od něj viděl většinu, nebo aspoň to, co stojí za to vidět.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Já jsem se nejdřív bála, že Hitch bude prostě moc strašidelný a on je, ale ne tím "klasickým" způsobem. Za což ho miluji. A děkuji za to doporučení, asi si fakt pustím Wildera.

      Delete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts