Sunday, July 3, 2016

BRA

  
shirt: thrifted | shorts: vintage & DIY

Jak na vás působí odhalená podprsenka?
Vzhledem k tomu, že pořád vidím ženy nosit bralety, troufám si tvrdit, že ne nevkusně. Ale záleží na situaci, že. Někdo by mohl shledávat viditelnou podprsenku pobuřující, ale všichni víme, že existují dva způsoby.
Jeden znamená ramínka lezoucí z tílka (nejlépe ještě zaříznutá, špinavá atd.*) a pak vkusně viditelnou podprsenku, jemně schovanou pod trikem.

* tímto bych ještě ráda podotkla, že jako u všeho, i u tílka a podprsenky existují výjimky. Třeba tahle.
How do you feel about wearing shirt with a hint of bra?
I hope you're OK with it, considering I see many women wearing bralettes, I dare to say it's even sophisticated. But, of course, it depends on situation. Someone could find a visible bra outrageous, but we all know that there are two ways.
The first one means visible straps under a top*, whereas the second means tastefully showing off your bra under a shirt.

*I now, like in everything, here are exceptions, too. Like this one.




P.S.: Veškeré díky za konečné vyřešení mého grafického problému patří Diance.

11 comments:

  1. Mne sa to páči veľmi, je to taký jemný doplnok a ozvláštni celý look. Avšak ja som ju ešte takto nevyskúšala, i keď pár pokusov tu bolo.

    ReplyDelete
  2. Já ani nevím, jestli se mi to vyloženě líbí nebo ne. Asi záleží případ od případu, ale já sama bych si nějak výrazně vykukující podprsenku nevzala :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chápu, já tenhle trend pozoruji již delší dobu a pořád jsem tak nějak toužila...no a pak jsem se odhodlala :D.

      Delete
  3. Páčia sa mi bralettes a aj takéto jemné "vykukovanie" - veď je to kus oblečenia, za ktorý vyhadzujeme poriadne peniaze, tak prečo ho skrývať, že? :D :D
    BEELIEVIN // Facebook Page

    ReplyDelete
  4. Ja hľadám prekladateľské a grafické brigády, takže by som ti bola veľmi vďačná, keby si mi dokázala dať tú ponuku ♥ Inak veľmi pekne sa ti to tu mení, som rada, že si dokázala spraviť tie popisky na fotkách, si šikovná! A čo sa týka podprseniek, tak mám rada, keď vykukujú len tie zaujímavejšie ako napr. braletky s čipkou a podobne. Tá tvoja sa mi taktiež páči!

    ReplyDelete
  5. Záleží jak která. Líbí se mi vykukující krajkové podprsenky, tuto bych takhle vykukovat asi nenechala, ale zle to nevypadá :)
    BLOND SITE

    ReplyDelete
  6. hey, want to follow each other?
    http://www.thestylefanatic.com/2016/07/color-blocking.html

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts