Saturday, August 11, 2012

Bringing Up Baby!?/ Vychovávat dítě!?

Foceno mým (novým) starým fotoaparátem. Společně s T. jsem ho opravila.
Včera jsem se dívala na Bringing Up Baby a já nevím, co si myslet ... Není to tak legrační, jak jsem předpokládala. Takže nemám jinou možnost, než dát tomuto filmu jen 3 hvězdy z 5. Ale Cary Grant a Katharine Hepburn jsou velmi dobří herci, pomohli tomu, že film 3 hvězdy.
Co myslíte vy? A díváte se na starší filmy?
Yesterday I was watching Bringing Up Baby and I don't know WHAT I may thinking...It isn't funny how I assumed. So I have no choice but to give this movie only 3 stars of 5. But Cary Grant and Katharine Hepburn are very good actors, they help that this movie have 3 stars.
What you think? Watch you older films?

Vaše Johanka-k
Your Johanka-k

5 comments:

  1. V minulým postu jsi mi úplně vzala dech! ;-) Ale teď k tomu filmu. Znám a ačkoliv mám oba z herců ráda, viděla jsem film jen jednou...tak nějak to stačilo. Momentálně sleduju filmy s Brigitte Bardot, je prostě úchvatná! ;-)
    Pac a pusu...Vivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ó, Ó, děkuji! BB sice 'moc nemusím'.), ale je pravda, že ve filmech je nádherná. Přesto si pořád nejsem jistá o jejích hereckých kvalitách. Chci vidět nějaký "těžší" film, než jen ty její první filmové role-komedie/kde většinu času ukazuje nohy/...Ale až budu mít chuť se pobavit, tak se na ni určitě kouknu! Díky za tip.).

      Delete
  2. Tenhle film už jsem viděl asi před dvěma roky a tehdy se mi moc líbil, nevím, jak bych ho hodnotil teď. Ale to se chci zeptat - hodnotíš na CSFD? Jakej máš nick? Zajímá mě tvoje hodnocení, dal bych si tě rád do oblíbených...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hodnotím a na CSFD mám naprosto neoriginální nick-JohankaK.

      Delete
    2. Ok, dal jsem si tě do oblíbených. Doufám, že začneš brzo psát i komentáře :)

      Delete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts