Monday, July 31, 2017

NOSILA JSEM


Několik outfitů, které jsem nosila v průběhu posledních dvou týdnů. Na prvních fotkách můžete podle obvazu vidět, že jsem tyhle tři outfity nafotila v jeden den, ale svatosvatě přísahám, že jsem je všechny opravdu měla na sobě. Ve dny bohaté na dusno a teplo se většinou přikláním k šortkám (ten nejbáječnější kup století, stály 50 korun, jsou sekáčové a kvalitně ušité) a tílkům se špagetovými ramínky. Tílko na první fotce, které můžete vidět i v tomhle článku, má naprosto nádhernou barvu, ale zjistila jsem, že pod něj můžu nosit jen podprsenky s ramínky, protože moje Wonderbra mě nebezpečně rozšiřuje snad ve všech možných i nemožných partiích, navíc strašně vykukuje, takže vůbec neplní funkci "neviditelné podprsenky".



Pozorováním vyvozuji, že miluju proužky všeho druhu a...fakt potřebuju druhou velkou kabelku. Moje černo-šedá z fleru je dokonalá (a to jsem se nejřív bála, že mi do školy nebude "stačit"), ale bojím se, že se mi za chvíli unosí a budu z ní znuděná - a to bych si fakt nepřála.
Tahle sukně z Lindexu (aktuální výprodej...teda, pořád stála 500, pche!) je dlouhá tak akorát, vzdušná a lehká do horkého počasí a taky zvýrazní pas. Jediný problém? Je zavazovací, takže vpředu se přes sebe překrývají dvě látky, kdežto vzadu pouze jedna, a to má za následek, že je poněkud...průsvitná. Úplně mne to neuklidňuje, takže pod ni bohužel musím nosit jen tělové kalhotky a to je přesně jedno z omezení, které na oblečení nemám ráda. Když mě omezují - ať už ve výběru dalších částí outfitu, nebo při pohybu.


Oblečení je poslední dobou jediná materiální věc, která mi dělá radost. Nikdy jsem nebyla člověk, který by se oblíkal za účelem nějak si změnit náladu, ale spíš jsem se oblékala za účelem tu náladu ukázat. Obléct se podle nálady, bylo moje skálopevné pravidlo. Pořád ho víceméně dodržuju, ale jelikož momentálně nejsem většinu dnů úplně šťastná a/nebo spokojená, potřebuju si dodat odvahu (radost) tím, že se aspoň pěkně obleču. Kouzlo oblečení.

8 comments:

  1. Všetky sú úplne úžasné no najviac ma zaujal ten posledný <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  2. - johanko ! zelbohu jsem posledni mesice na velmi podobne vlne, proto drzim pesti, at je brzy lip ♥! jako lehkou vzpruhu doporucuju gaskonsky caj stesti od popova ,)
    navic, mit tak tvoje nohy, to by se mi zilo ! ty sortky s prouzky ti nebyvale slusi a kalhoty na posledni fotce jsou presne to, co hledam veky veku. smim se zeptat odkud?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doufám, že se nám dny trošku vyjasní (i když musím zaklepat, že už je to lepší a lepší :D!). Děkuji za tip na čaj, určitě se po něm kouknu, čajů není nikdy dost, žeano. Kalhoty jsou bohužel/bohudík ze sekáče.

      Delete
  3. Šortky ze sekáče byly opravdu skvělý kup, jsou nádherné! ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou! Vážou s emi k nim navíc krásné vpzomínky, takže...není co řešit :D.

      Delete
  4. Páči sa mi, ako cez tvoje outfity vidieť nestálosť počasia - striedajú sa tu aj šortky a tielka, ale i dlhé nohavice a roláky :D Neviem však vybrať, ktorá kombinácia sa mi páči najviac - ty vyzeráš vo všetkom jednoducho úžasne ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts