Thursday, February 23, 2012

Jak jsem vařila.../ I'd cook...

Ehm...Jsem nemocná, a tak se docela nudím(zvlášť, když nefunguje počítač, ani přehrávač na filmy). A tak jsem se rouzhodla něco uvařit-puding. Dopadlo to špatně. Tak jsem uvařila špagety. Měla jsem použít na vyčištění hrnce po pudingu Savo, ale nějak jsem to spletla a použila žiravinu. Problém byl, že nešla odjistit, ale po pár minutách se mi to povedlo. Konečně jsem zmáčkla spoušť-a žiravina vystříkla do špaget.
A pak jsem chtěla ušít sukni, ale o tom jindy...

Um ... I'm sick, so I was very bored (especially if your computer does not work, neither player for movies). So I cook something rouzhodla-pudding. It ended badly. So I cooked spaghetti. I had used to clean pots for pudding Savo, but somehow I was wrong and used caustic. The problem was that the trigger did not go, but after a few minutes, I succeeded. I finally pulled the trigger-corrosive and splashed into the spaghetti. And then I wanted to make a skirt, but more on that later ...
 Šicí stroj / Sewing machine
Stůl nemocné / Patient table
Stará fotka/ Old photo

Vaše Johanka-k
Your Johanka-k

8 comments:

  1. Koukám, že seš šikovná :D Ale díky těm jahodám na fotce, si mi připomněla, že jsme dostala k Vánocům sadu na Fondue plus kýbl čokolády, tudíž si zejtra půjdu nakoupit ovoce:)

    ReplyDelete
  2. jahodyyyyy!!!

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. woow ake mas dlhokanske nohy :)

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts