Saturday, February 25, 2012

Vítr. / Wind.

Juchachá! Mám nový pásek(konečně, nutně jsem potřebovala pásek!) a kalhoty. Nečekané, u sebe bych nečekala, že si koupím džíny. Ale jsou růžové, tak se snad na sebe nebudu zlobit...A ta parka byla pro mého sourozence, ale nakonec je mu velká, tak ji budu nosit já.
Dát si na ni pásek mi přišel jako dobrý nápad. Hm-ostatním to ale nepřišlo, ale to je jedno. A jak se líbí vám?
YEEESSS! I have a new belt (finally, I necessarily need belt!) and pants. Unexpected, with I didn't expect to buy jeans. But they are pink, so maybe I wouldn't get angry at each other ... And the parka was for my sibling, but ultimately he is big, so I wear it myself.
Put the belt on the parka I think is good idea.
Well, others don't feel it, but I do. And how do you like?
I'm so sorry for bad quality photo.
Bonus.
Vaše Johanka-k
Your Johanka-k

6 comments:

  1. Sluší ti to. Zdá se mi to, nebo jsi změnila typ focení?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji mnohokrát.)! A ano, měla jsem vypůjčený foťák Canon PowerShot 590.

      Delete
  2. Povedené fotky :) Jinak děkuji za odkazy, jestli máš ráda Graceniny fotky tak tady ti doporučuji jeden odkaz ze kterého čerpám a těch fotek je tam vážně hodně a i takových, které jinde nejsou. http://forums.thefashionspot.com/f95/grace-kelly-2-july-2009-november-2010-a-82410-2.html
    Jak jsi se vůbec o Grace dozvěděla? :)

    ReplyDelete
  3. Tak od Laceyho mám jen v angličtině a tu jsme koupila za 1 euro ve Francii. Romantický život monacké kněžny se mi líbil nejmíň a tu máma koupila už hodně dávno ale myslím že ji můžeš koupit tady http://www.antik-knihy.cz/index2.php?id_k=1&id_v1=2&start=80&ukazatel=9 a nebo i jinde na netu. Poté která byla moc pěkná byla Skutečný život Monacké kněžny a tu jsem koupila přes levné knihy a možná ji také seženeš přes vyhledávač. Já si to vždy zadám do google obrázku a něco mi to najde :) Grace Kellyová jsem nečetla, ale prý je z knih o Grace nejlepší a sehnala jsem ji přes aukro.cz No a poslední Kníže Rainier a kněžna Grace tak tu přes nějaký antikvariát na netu. někdy to byla náhoda, že jsem je objevila a někdy jich tam bylo víc. :)

    ReplyDelete
  4. Uprimne, moc mi to nereže, ale ako celý outfit je to super, veľmi dobrá fotka (:

    ReplyDelete

Děkuji vám za vaše komentáře!
Thanks for your comments!

Popular Posts